henshtab-67-boiovykh-zitknen-po-vsii-linii-frontu-rosiiany-naibilshe-atakuiut-na-skhodi

Генштаб: 67 бойових зіткнень по всій лінії фронту, росіяни найбільше атакують на сході

 • 26117 переглядiв

У вівторок на українському фронті відбулося 67 бойових зіткнень, найінтенсивніше росіяни атакували на сході України, зокрема на Новопавлівському та Авдіївському напрямках, але українські війська відбили численні ворожі штурми загалом на семи напрямках.

67 бойових зіткнень відбулось на українському фронті у вівторок 19 лютого. Найбільше росіяни атакували на сході України, а саме на Новопавлівському та Авдіївському напрямках. Про це свідчать дані Генерального штабу Збройних Сил України, передає УНН.

Протягом доби зафіксовано 67 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 3 ракетних та 62 авіаційних удари, здійснив 64 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

– йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

Деталі

На Куп’янському напрямку росіяни атакували тричі. Безуспішні штурми позицій Сил оборони відбулись біля Синьківки, що на Харківщині.

На Лиманському напрямку наші оборонці відбили 8 атак противника поблизу Тернів Донецької області та Білогорівки, що на Луганщині.

На Бахмутському напрямку росіяни випробували на міцність українські позиції 6 разів. Зокрема, загарбники атакували біля Предтечиного, Кліщіївки та Білої Гори Донецької області.

СБУ: затримано агентку фсб за розвідку позицій української ППО поблизу Авдіївки18.03.24, 12:15

На Авдіївському напрямку наші захисниками відбили 11 ворожих атак у районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське й Невельське.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони дали відсіч ворогу 18 разів. Тут армійці рф, за підтримки авіації, штурмували позиції українських захисників біля Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки, Водяного й Урожайного.

Британська розвідка: військове відомство рф шукає способи зберегти флот у Чорному морі19.03.24, 13:20

На Оріхівському напрямку росіяни здійснили 4 штурми під прикриттям авіації. За даними Генештабу ЗСУ москолота сунула у районі Старомайорського Донецької області.

На Херсонському напрямку день вівторок також не минув без атак. Росіяни один раз спробували прорвати позиції наших військ на лівому березі Дніпра, однак зазнали невдачі та відступили.

У Легіоні "Свобода Росії" показали, як нищать пріоритетні цілі на бєлгородщині19.03.24, 15:42

Додатково

Авіація Сил оборони у вівторок уразила шість позицій рф з особовим складом, озброєнням та військовою технікою противника.

А підрозділи ракетних військ та артилерії знищили два склади боєприпасів росіян та один РЕБ ворога.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі