harris-blyzka-do-vyboru-kandydata-u-vitseprezydenty-ssha-mozhe-oholosyty-pro-svoie-rishennia-u-videorolyku-6-serpnia

Гарріс може оголосити свого кандидата у віцепрезиденти у відеоролику 6 серпня

 • 11435 переглядiв

Камала Гарріс завершує пошук кандидата на посаду віцепрезидента США. Рішення очікується протягом 24 годин, оголошення може відбутися у вівторок через відеовиступ.

Кандидатка в президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс наближається до завершення своїх пошуків кандидата посаду віцепрезидента. Остаточне рішення буде ухвалено протягом найближчих 24 годин. Оголосити про свого кандидата вона може у відеовиступі у вівторок, 6 серпня. Про це пише Politico із посиланням на свої джерела, передає УНН.

Деталі

Хоча точний характер ролик ще не визначений, інсайдери кампанії вказують на відеопредставлення Гарріс президентом Джо Байденом 2020 року як на ймовірну модель. За їхніми словами, витік інформації про вибір кандидата може порушити ці плани.

У неділю Гарріс провела співбесіди із сенатором від Аризони Марком Келлі, губернатором Пенсільванії Джошем Шапіро і губернатором Міннесоти Тімом Вальцем у резиденції віцепрезидента у Вашингтоні. Людина, знайома з процесом відбору, сказала, що, можливо, Гарріс уже віртально поспілкувалася з іншими потенційними кандидатами або може зробити це в понеділок.

Як зазначається, губернатор Кентуккі Енді Бешир, міністр транспорту Піт Буттіджич і губернатор Іллінойсу Джей Пріцкер також були розглянуті командою з перевірки кампанії Гарріс.

Камала Гарріс випереджає Трампа в опитуванні на президентських виборах05.08.24, 05:14

Politico нагадало, що Байден 2020 року офіційно представив Гарріс у двохвилинному ролику, випущеному за п'ять днів до Демократичної національної конвенції, у якому було відео, як майбутній президент телефонує Гарріс і просить її приєднатися. Однак ЗМІ повідомили про це в ніч перед виходом відео, і кампанія Байдена визнала це, опублікувавши повідомлення в Інтернеті.

Гарріс має вперше виступити зі своїм кандидатом у віцепрезиденти на мітингу у Філадельфії у вівторок, розпочавши п'ятиденний тур сімома штатами.

Популярні

Новини по темі

Вбивство Ірини Фаріон: суд залишив підозрюваного під вартою

 • 57544 переглядiв

Понад 30 млн українців пошерили копії документів через Дію

 • 12188 переглядiв