hallant-pro-vidnovlennia-nastupu-tsakhal-rezultaty-duzhe-vrazhaiuchi

Галант про відновлення наступу ЦАХАЛ: результати дуже вражаючі

 • 33738 переглядiв

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант оголосив про відновлення військових операцій проти ХАМАС після того, як угруповання порушило перемир'я, не звільнивши заручників. Армія оборони Ізраїлю повідомляє про значні тактичні успіхи і безпечне повернення 110 заручників.

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант каже, що військові "повернулися до бойових дій у повному складі" після того, як ХАМАС порушив угоду про припинення вогню з Ізраїлем, передає УНН із посиланням на Times of israel.

Він каже, що наказав відновити вогонь у п'ятницю вранці після того, як ХАМАС відмовився звільнити 15 жінок і двох дітей в рамках угоди про перемир'я.

"Ми продовжуємо саме там, де зупинилися", — сказав він на прес-конференції.

За його словами, він оглянув Газу з повітря та прикордонну територію з землі протягом останніх двох днів, назвавши результати відновлення наступу ЦАХАЛ "дуже вражаючими".

"Тисячі терористів знищено, десятки штабів (зазнали ударів), сотні терабайтів інформації в наших руках, сотні терористів схоплені та допитуються в Ізраїлі", — каже він.

"Досягнення: 110 заручників повернулися живими. Жодна армія світу не досягла цього проти терористичної організації. Ми досягли цього завдяки силі ЦАХАЛу", – каже Галант.

Нагадаємо

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) повідомила у п'ятницю, 1 грудня, що відновила бойові дії проти палестинської ісламістської організації ХАМАС у секторі Гази після порушення оперативної паузи з боку ХАМАС на тлі закінчення семиденного перемир'я.

Антоніна Туманова

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Умєров зустрівся з послом Великої Британії: що відомо

     • 35665 переглядiв

    Атака рф на Херсонщині: поранено 70-річну жінку

     • 39169 переглядiв