gvaltuvav-12-richnu-divchynku-sudytymut-meshkantsia-pryfrontovoho-sela-na-donechchyni

Ґвалтував 12-річну дівчинку: судитимуть мешканця прифронтового села на Донеччині

 • 28829 переглядiв

Чоловіка з Донецької області звинувачують у неодноразовому зґвалтуванні 12-річної доньки своєї співмешканки; злочини були виявлені після того, як жертву помістили в прийомну сім'ю.

На Донеччині прокурори повідомили підозру чоловіку, який неодноразово ґвалтував 12-річну доньку своєї співмешканки. Про це повідомили Донецькій обласній прокуратурі, передає УНН.

З червня по серпень 2023 року 39-річний мешканець Бахмутського району, будучи напідпитку, неодноразово вступав у статеві відносини з 12-річною донькою співмешканки. Коли жінки не було вдома, чоловік вчиняв щодо старшої доньки дії сексуального характеру й ґвалтував.

– повідомили у прокуратурі.

Деталі

За даними слідчих, згвалтованій дівчинці за мовчання кривдник обіцяв гроші. Дитина боялась вітчима і 29-річної матері, яка зловживала алкогольними напоями.

Окрім цієї дівчинки в родині проживали ще її 8-річна сестра та братик 5 років. Після евакуації з прифронтового населеного пункту, горе-мати покинула своїх дітей, і тому їх передали патронатній родині. Вже після передання дітей у іншу родину, під час огляду дівчинки медиками, з’ясувався факт зґвалтування.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та оголосили підозру у зґвалтуванні, вчиненому щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років (ч. 4 ст. 152 КК України).

Тетяна Салганік

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Малюків-засновників Києва переодягнули до Різдва

     • 46706 переглядiв