ukenru
gvaltivnika-retsidivista-zasudili-do-8-5-rokiv-uvyaznennya

Гвалтівника-рецидивіста засудили до 8,5 років ув'язнення

 • 9921 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. У Києві засудили до 8-ми з половиною років ув'язнення чоловіка, який вночі 13 липня 2018 року біля озера “Лебедине”, що у Дарницькому районі міста Києва, зґвалтував 24-річну дівчину. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-служба прокуратури міста Києва.

“Прокурорами Київської місцевої прокуратури №2 підтримано публічне обвинувачення відносно раніше судимого чоловіка, який зґвалтував 24-річну дівчину у Дарницькому районі столиці. Зловмисник підбіг до потерпілої ззаду, схопив за шию та, користуючись фізичною перевагою, відтягнув у безлюдне місце, де вчинив насильство. Завдяки злагодженим діям правоохоронців особу ґвалтівника вдалось встановити”, - повідомили у прокуратурі.

За інформацією відомства, зловмисником виявився 36-річний житель столиці, раніше неодноразово судимий, в тому числі за злочин проти статевої свободи і недоторканості особи.

Вироком суду від 11 січня 2019 року чоловіка засудили за статтями 152 та 153 КК України до 8 років 6 місяців позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, на Київщині поліція затримала чоловіка, який вчиняв розбійні напади на жінок.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП