ukenru
gur-maye-dokumenti-pro-te-scho-rf-prosit-boyepripasi-v-myanmi-ta-krayin-afriki-ta-blizkogo-skhodu

ГУР має документи про те, що рф просить боєприпаси в М'янми, країн Африки та Близького сходу

 • 398131 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Воєнна розвідка має чіткі документи щодо прохань росії отримати боєприпаси в М'янми, країн Африканського континенту та Близького сходу. Про це повідомив заступник начальника Головного розвідувального управління Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Воєнна розвідка має чіткі документи стосовно розвитку такого співробітництва й намірів та планів росії щодо отримання боєприпасів, реактивних снарядів та іншої техніки... Насамперед це пов'язано з тим, що росія почала відчувати дефіцит саме в боєприпасах. Ми достеменно знаємо, що вони працюють з Іраном. Дійсно ведуться перемовини з М'янмою, країнами Африканського континенту та Близького сходу», - розповів Скібіцький.

За його словами, рф зараз направила свої делегації з міністерства оборони, служби зовнішньої розвідки та інших відомств, щоб якомога більше здобути для себе боєприпасів та іншого озброєння, яке необхідне для війни.

«Але потрібно врахувати, що всі на сьогодні розуміють, що можна потрапити під міжнародні санкції. Іран поставляє боєприпаси. росія намагається отримати й інше озброєння – це безпілотні літальні апарати …», - сказав Скібіцький.

Окрім того, він повідомив, що росія зацікавилася в отриманні балістичних ракет, але в Ірані зайняли вичікувальну позицію.

Доповнення

Іран таємно передав росії сотні тисяч куль, мінометних та артилерійських снарядів.

Українські Національні Новини

Війна