gumenyuk-v-okupantiv-u-krimu-bilshaye-problem-z-logistikoyu

Гуменюк: в окупантів у Криму більшає проблем з логістикою

 • 630454 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. Російські війська все більше відчувають проблеми з логістикою у тимчасово окупованому Криму. Про це у середу в ефірі телемарафону сказала речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, пише УНН.

Цитата

"Півострів все більше перетворюється на острів у логістичному сенсі. Тому що ускладнена логістика і уповільнена в часі. Через те, що залишаються ще шляхи, за якими вона може здійснюватися. Але вона перенавантажена на тих шляхах, тому що військові потреби використовують ті самі напрямки, що і цивільні. Тобто, постачання на сам півострів для мирних жителів його теж здійснюється тими самими трасами, які більш-менш можуть ще функціонувати - говоримо про материкову частину. Насправді мости намагаються ремонтувати. І той великий, яким вони так пишалися, і ті поменші, які їм так потрібні", - сказала Гуменюк.

Деталі

Вона додала, що окупанти намагаються "створювати там бригади, але дуже складно знайти їм персонал". "Доводиться зганяти просто під дулом автоматів, як то кажуть. Тому що люди усвідомлюють, що це зона небезпеки, якщо туди вже поцілили - це в зоні досягання зброї Сил оборони. А це означає, що і понтонні переправи, як альтернативні, там теж не в абсолютній безпеці", - наголосила Гуменюк.

Нагадаємо 

Гуменюк вказувала, що суть великої стратегії Сил оборони - знищувати потенціал ворога в тилу, доки він очікує прямого удару по фронту: таким чином ворог не може підтягнути ресурси і зменшує кількість обстрілів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Окупанти просунулися на Донеччині – Deep State

     • 27426 переглядiв

    У Греції дозволили шестиденний робочий тиждень

     • 39685 переглядiв

    На фронті відбулося 161 бойове зіткнення – Генштаб

     • 53290 переглядiв

    Новини по темі

    Гуменюк: в окупантів у Криму більшає проблем з логістикою

     • 630454 переглядiв

    "Аврора" збирає 10 мільйонів гривень на допомогу саперам ЗСУ

     • 1277671 переглядiв

    Міністр оборони Китаю прибув до білорусі - ЗМІ

     • 987582 переглядiв