gumenyuk-prokomentuvala-zayavi-okupantiv-pro-zbittya-droniv-u-krimu

Гуменюк прокоментувала заяви окупантів про збиття дронів у Криму

 • 1945145 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. Речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк повідомила, що заяви окупаційної адміністрації в тимчасово окупованому Криму про збиття безпілотників орієнтовані в першу чергу на тамтешній електорат. Про це вона сказала в ефірі Громадського радіо, пише УНН.

Цитата

Вона зауважила, що заяви призначеної рф так званої «влади» окупованого Криму "розраховані у першу чергу на її електорат".

“Сили оборони кожного разу повідомляють, якщо дійсно відпрацьовують якісь цілі. Втім, дійсно «сезон бавовни» триватиме, і у Криму буде неспокійно, допоки він не буде звільнений від окупантів”, — сказала Гуменюк.

Також вона вказала, що Сили оборони України не бачить жодних ознак посилення російських сил на Мелітопольському та Бердянському напрямках. Однак окупанти постійно маневрують у цих районах.

Нагадаємо

Міністерство оборони росії повідомило, що буцімто 20 українських дронів атакували Крим у ніч на 12 серпня. Зазначається, що 14 безпілотників було знищено силами російської ППО, ще шість придушено засобами радіоелектронної боротьби.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Кіпер: зони для купання та оздоровлення офіційно відкрито

     • 923983 переглядiв

    Ворожий удар по Оріхову: поліція показала наслідки

     • 1025759 переглядiв

    У Кривому Розі обійшлося без втрат - Вілкул

     • 797899 переглядiв