gruziya-timchasovo-pripinila-tranzit-viyskovikh-vantazhiv-v-azerbaydzhan-i-virmeniyu

Грузія тимчасово припинила транзит військових вантажів в Азербайджан і Вірменію

 • 13560 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Уряд Грузії тимчасово призупинив видачу дозволів на перевезення військових вантажів в напрямку Азербайджану і Вірменії. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу уряду Грузії.

Так, рада національної безпеки Грузії провела нараду з питання чергового військового протистояння і ситуації між Азербайджанською Республікою та Вірменією.

"У той же час через триваючі бойові дій між Азербайджаном і Вірменією уряд Грузії, як тільки почалася ескалація, тимчасово призупинив видачу дозволів на перевезення військових вантажів на своїй території по суші і по повітрю в обидві країни. Про це сторони були проінформовані", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Азербайджанські збройні сили в п'ятницю після полудня обстріляли столицю невизнаної Нагірно-Карабахської Республіки Степанакерт, в результаті чого є поранені, постраждала цивільна інфраструктура.

Ситуація в Нагірному Карабасі загострилася 27 вересня, на спірній території тривають активні бойові зіткнення. В Азербайджані і Вірменії введено військовий стан, оголошена мобілізація. Обидві сторони повідомляють про вбитих і поранених, в тому числі серед цивільного населення.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У ЗСУ за добу виявили понад 80 нових випадків COVID-19

     • 12634 переглядiв