gruziya-ne-zmozhe-vvesti-sanktsiyi-yaki-b-zavdali-shkodi-rosiyi-golova-parlamentu

Грузія не зможе ввести санкції, які б завдали шкоди росії - голова парламенту

 • 168114 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Грузія не зможе ввести такі санкції проти росії, які могли б завдати більшу шкоду Москві, ніж Тбілісі заявив росЗМІ голова парламенту Шалва Папуашвілі, передає УНН.

Деталі

За словами Папуашвілі, це питання він обговорив у ході зустрічі в Україні з високопоставленими членами українського уряду.

Спікер парламенту зазначив, що те, що Грузія не надає своєї території росії для того, щоб та могла діяти в обхід міжнародних санкцій, вже є певним обмеженням з боку грузинського уряду.

Папуашвілі додав, що вважає неприйнятною критику українського керівництва на адресу Грузії через відмову вводити санкції проти рф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уся політика грузинської влади – це виконання вказівок із Кремля — Арахамія

Додамо

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну влада Грузії заявила, що не збирається вводити санкції проти Московії.

25 березня представник міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко через відмову Грузії підтримати західні санкції написав: "Глава комітету ради федерації росії у міжнародних справах Григорій Карасін похвалив Грузію за те, що вона не підтримала санкції Заходу щодо росії, та обіцяє послугу за послугу. Тбілісі – після того, що з вами зробила росія в 2008 році, вам не соромно?".

Прем'єр-міністр Іраклій Гарібашвілі неодноразово заявляв, що Грузія не приєднається до антиросійських санкцій, оскільки це може поставити країну "під удар".

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі