ukenru
groysman-sprognozuvav-stroki-ukhvalennya-zakonoproektu-pro-antikoruptsiyniy-sud

Гройсман спрогнозував строки ухвалення законопроекту про Антикорупційний суд

 • 8402 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман розраховує на ухвалення у другому читанні законопроекту про Антикорупційний суд наступного пленарного тижня. Про це він сьогодні сказав час засідання уряду, передає кореспондент УНН.

"Саме сьогодні має розпочатися засідання профільного комітету парламенту у другій половині дня. Я прошу народних депутатів максимально швидко розглянути цей законопроект, який був ухвалений у першому читанні, направити його в парламент для поточного розгляду й ухвалення", - сказав Гройсман.

За словами Прем’єра, голова ВР Андрій Парубій йому сказав, що цей законопроект буде розглядатися, починаючи з наступного вівторка.

"Я вважаю, що це є абсолютно реалістично. … У принципі є високі шанси, щоби на наступний пленарний тиждень, включно до четверга, закон був розглянутий і прийнятий", - зазначив він.

Як повідомляв УНН, наразі Україна веде перемовини стосовно однієї з норм до законопроекту про Антикорупційний суд, яка стосується права вето для міжнародних партнерів щодо кандидатур до цього відомства. Про це в кулуарах парламенту заявив народний депутат України від фракції БПП Олексій Гончаренко.

Українські Національні Новини

Політика