gromadyanina-nimechchini-zaareshtuvali-za-zvinuvachennyam-u-shpigunstvi-na-korist-rosiyi

Громадянина Німеччини заарештували за звинуваченням у шпигунстві на користь росії

 • 308049 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. У Німеччині заарештували підозрюваного у шпигунстві на користь російської федерації. Громадянин Німеччини, який працював в Управлінні закупівель Збройних сил країни, як стверджується, передавав інформацію російським агентствам. Про це повідомляє Welt, пише УНН.

Цитата

«Сьогодні Генеральний прокурор заарештував німецького офіцера, який серйозно підозрюється в роботі на іноземну спецслужбу», - повідомив Федеральний міністр юстиції Марко Бушман.

Деталі

Федеральна прокуратура міста Кобленца заарештувала німецького чиновника за підозрою в діяльності на користь росії. За повідомленням влади міста Карлсруе, співробітник Федерального управління обладнання, інформаційних технологій та використання Бундесверу був заарештований співробітниками Федерального відомства в середу.

У його квартирі та на роботі були проведені обшуки. Обвинуваченого підозрюють у тому, що він працював на іноземну спецслужбу.

Повідомляється, що з травня цього року чоловік "за власною ініціативою" кілька разів зв'язувався з Генеральним консульством росії в Бонні та посольством росії в Берліні і пропонував співпрацю. При цьому він передавав інформацію зі своєї професійної діяльності "з метою передачі її російській розвідувальній службі".

Слідчий суддя Федерального Верховного суду видав ордер на арешт обвинуваченого. Розслідування проводилося у тісній співпраці з Федеральною службою військової контррозвідки та Федеральним відомством із захисту конституції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі затримали ще одного підозрюваного у справі про російську шпигунську мережу

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Морська вода Одеси відповідає санітарним нормам - МОЗ

     • 1830373 переглядiв

    28 вибухів: з ночі окупанти чотири рази обстріляли Сумщину

     • 241308 переглядiв

    Київщину вночі атакували БпЛА. Працювало ППО - ОВА

     • 223663 переглядiв

    НБУ посилює вимоги до резервів банків

     • 697603 переглядiв

    У небі над Україною вночі знищили 7 ворожих “шахедів”

     • 230026 переглядiв