ukenru
gromadam-yaki-priymayut-veliku-kilkistyu-pereselentsiv-nadadut-kompyuteri-dlya-dodatkovikh-robochikh-mists

Громадам, які приймають велику кількістю переселенців нададуть комп’ютери для додаткових робочих місць

 • 104995 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Громадам, які приймають велику кількістю переселенців нададуть комп’ютери для додаткових робочих місць. Про це повідомляє УНН з посиланням на Міністерство соціальної політики України.

Деталі

22 квітня 2022 року відбулася робоча зустріч Міністра соціальної політики України Марини Лазебної з Головою Представництва МОМ в Україні Ан Нгуєном.

Цитата

"Під час зустрічі сторони обговорили ряд важливих питань щодо пріоритетів соціальної політики в умовах воєнного стану, ключових аспектів діяльності МОМ в Україні, реалізації адресної підтримки для соціально вразливих категорій населення та окреслили напрями майбутньої двосторонньої співпраці", -йдеться у повідомленні.

За результатами зустрічі сторони домовилися скоординувати спільні дії шляхом укладання додаткового протоколу до Угоди про співробітництво між Міжнародною організацією з міграції та Міністерством соціальної політики України, підписаної 12 лютого 2018 року, який окреслить напрями співпраці в умовах воєнного стану, а саме щодо:

- обміну інформацією, статистичними та аналітичними матеріалами щодо переміщення людей внаслідок воєнних дій (зовнішнього та внутрішнього), а також щодо людей, які не виїжджали з окупованих міст та місць активних бойових дій, приділяючи окрему увагу людям з інвалідністю, літнім самотнім людям, родинам з декількома дітьми;

- підтримки громад, які приймають найбільшу кількість ВПО, комп’ютерним обладнанням з метою оснащення додаткових робочих місць;

- реалізації спільних програм підтримки цільових груп постраждалих українців;

- спільної роботи щодо протидії торгівлі людьми та дітьми в результаті їхньої екстреної масової евакуації з районів бойових дій та незаконного примусового переміщення на територію росії.

Українські Національні Новини

Суспільство