gra-twisted-metal-stane-serialom-nad-nim-pratsyuyut-avtori-dedpula-ta-zombilenda

Гра "Twisted Metal" стане серіалом. Над ним працюють автори "Дедпула" та "Зомбіленда"

 • 15232 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого УНН. Sony Pictures Television і PlayStation Productions розробляють телесеріал, заснований на автомобільних бойових іграх "Twisted Metal", повідомляє портал PlayStation Productions, передає УНН.

Деталі

Серія ігор "Twisted Metal" вперше з’явилася у 1995 році у поєднанні двох жанрів - action і racing. Наразі компанія Sony Pictures Television і PlayStation Productions займаються розробкою телевізійного серіалу цих ігор. Відомо, що така художня задумка стане екшн-комедією, яку напишуть автори фільмів "Дедпул" та "Зомбліленд" Ретт Різ і Пол Вернік.

Про що телесеріал

В проекті розповідається про моторного аутсайдера, якому пропонується шанс на краще життя, але за однієї умови: якщо він успішно доставить таємний пакет в певне місце. На його шляху буде безліч перепон, які заважатимуть вдало виконати місію, зокрема зустріч з дикими мародерами.

Цитата:

"Twisted Metal "- одна з найулюбленіших франшиз від PlayStation. Ми раді, що така чудова команда працює над реалізацією цієї знакової гри для фанатів", - сказав Асад Кізілбаш, керівник PlayStation Productions.

Майкл Джонатан Сміт та Герман Халст виступатимуть, як виконавчі продюсери проекту. Також серед залучених до ідеї створення серіалу буде Уілл Арнетт, який за припущеннями озвучує Sweet Tooth, але причетні до розробки стверджують, що це не так.

"Ми любимо "Twisted Metal" у всьому його покрученому маразмі. Майкл Джонатан Сміт зробив його надзвичайно смішною екранізацією, і ми вдячні за підтримку Ретта, Пола, Вілла та наших друзів у PlayStation", - ділиться думками Глен Аділман, виконавчий віце-президент з питань комедії Sony Pictures Television.

Компанія Sony була зацікавлена в розробці серіалу на основі ігор "Twisted Metal" ще у 2019 році, проте проект розробляється лише зараз.

Доповнення 

Дональд Гловер і Фібі Уоллер-Брідж стануть головними акторами римейку фільму “Містер і місіс Сміт”, який вийде у вигляді серіалу.

Українські Національні Новини

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    На Івано-Франківщині посилили карантин: що заборонили

     • 19259 переглядiв

    З початку сезону на грип і ГРВІ перехворіли 8,4% українців

     • 11046 переглядiв