ukenru
goncharuk-poobitsyav-scho-v-lyutomu-platizhka-za-gaz-bude-znachno-nizhchoyu

Гончарук пообіцяв, що в лютому платіжка за газ буде значно нижчою

 • 20840 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що в лютому платіжка за газ буде значно нижчою. Навіть нижчою, ніж в грудні. Про це він розповів під час брифінгу за підсумками засідання уряду, повідомляє УНН.

"В лютому платіжка буде значно нижчою. Вона буде навіть нижче, ніж в грудні. Ми зараз бачимо те, що ціни на газ після січня продовжують знижуватися, й ми це точно забезпечимо, щоб це було враховано в платіжці… Наша задача, щоб за підсумками зими, за підсумками всього сезону платіжка була максимально низькою для населення на скільки це взагалі можливо", - сказав Гончарук.

Нагадаємо, в уряді працюють над тим, щоб люди отримували одну платіжку за газ, тобто послуги за використаний газ і за транспортування були прописані в одному документі.

Як повідомлялося, міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель пояснив, що розділення платіжок за споживання і транспортування газу є вимогою розділення діяльності. Таким чином влада контролює і регулює тарифи на природні монополії.

Українські Національні Новини

Політика