ukenru
golovuyuchiy-u-komiteti-ministriv-rye-siyarto-sogodni-provede-peregovori-z-kuleboyu-ta-zyizdit-na-donbas

Головуючий у Комітеті міністрів РЄ Сіярто сьогодні проведе переговори з Кулебою та з'їздить на Донбас

 • 21238 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Головуючий у Комітеті міністрів Ради Європи, міністр зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини Петер Сіярто сьогодні відвідає Україну з робочим візитом. Про це інформують у МЗС України, пише УНН.

Деталі

Інформують, що Кулеба та Сіярто проведуть переговори, ключовими темами яких стануть безпекова ситуація в регіоні, політико-дипломатичне врегулювання російсько-українського збройного конфлікту, взаємодія з Радою Європи, а також актуальні питання відносин України й Угорщини.

За підсумками переговорів глави української та угорської дипломатії підпишуть двосторонні документи. Міністри також здійснять спільну поїздку на лінію розмежування в зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі, де ознайомляться з безпековою ситуацією і зусиллями українського уряду щодо підвищення безпеки для людей, які проживають у зоні бойових дій.

Додають, що Кулеба і Сіярто проведуть спільну прес-конференцію.

Нагадаємо

26 січня Сійярто відвідав Україну для обговорення зміцнення довіри у політичних відносинах.

Напередодні візиту Сійярто Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні погодив підписання угоди з Угорщиною про взаємне визнання документів про освіту та наукові ступені.

Українські Національні Новини

Суспільство