ukenru
golovniy-trener-zbirnoyi-angliyi-ukrayina-khorosha-komanda-mene-duzhe-vrazila-robota-shevchenka

Головний тренер збірної Англії: Україна - хороша команда, мене дуже вразила робота Шевченка

 • 39770 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Ми знаємо, що Україна - хороша команда. Мене дуже вразила робота Андрія. На цьому наголосив головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт, говорячи про команду Андрія Шевченка, передає УНН із посиланням на УЄФА.

Про команду Андрія Шевченка

"Ми знаємо, що Україна - хороша команда. Мене дуже вразила робота Андрія. Восени у них було пару неприємних результатів у Лізі націй, але вони впоралися. Домоглися відмінного результату у Франції (у кваліфікації чемпіонату світу) і на цьому тижні здорово зіграли зі Швецією. Так що якщо ми надамо їм простір для маневру, вони підуть вперед, а у них є небезпечні нападники", - сказав Саутгейт .

Про тактику

"Це досить складне питання, тому що обидві команди бачили, як суперник використовує різні схеми (в 1/8 фіналу Україна теж грала в три центральні захисники). Українці досягли непоганого результату зі шведами і може поміняти схему, яка використовувалася в груповому етапі. Так що ми повинні бути готові до всіх варіантів. Але головну увагу необхідно приділити своїй власній грі". - додав тренер збірної Англії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України з футболу напередодні матчу з Англією прогулялася Римом

Доповнення

У вівторок збірна України з футболу обіграла в додатковий час команду Швеції з рахунком 2:1 і вперше в історії вийшла в чвертьфінал чемпіонату Європи.

У чвертьфіналі чемпіонату Європи збірна України зіграє з командою Англії 3 липня в Римі. Сюди прибули прибули 24 гравці, тренерський штаб, медичний та адміністративний персонал збірної.

Українські Національні Новини

Спорт