ukenru
golovniy-radnik-trampa-zarazivsya-covid-19

Головний радник Трампа заразився COVID-19

 • 16106 переглядiв

КИЇВ. 7 жовтня. УНН. Головний радник з питань політики президента США Дональда Трампа Стівен Міллер отримав позитивний тест на коронавірус. Про це повідомляє CNN, передає УНН.

За словами Міллера, протягом останніх 5 днів він працював віддалено та самоізолювався, тестуючись щодня. У нього були негативні результати тестів на коронавірус. 6 жовтня він отримав позитивний тест на COVID-19 та наразі перебуває на карантині.

Зазначається, що окрім Мілера, з команди Трампа колишні губернатор штату Нью-Джерсі Кріс Крісті, колишній радник Білого дому Келліанна Конвей, керівник кампанії Трампа Білл Стівен та помічник Хоуп Хікс отримали позитивні результати тестів на COVID-19.

Як повідомляв УНН, у понеділок у прес-секретарки Білого дому Кейлі Макінені підтвердили коронавірус.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп 2 жовтня він був доставлений до Національного військово-медичного центру Уолтера Ріда після того, як він з дружиною отримали позитивні тести на COVID-19. Вже 6 жовтня після свого повернення до Білого дому з госпіталю Трамп записав відео, в якому розповів про своє лікування та закликав американців не боятися коронавіруса. За останніми даними лікарів, у президента США вже відсутні будь-які симптоми коронавіруса.

Українські Національні Новини

Новини Світу