golovniy-aeroport-tayvanyu-stav-polem-bitvi-pid-chas-simulyatsiyi-kitayskogo-vtorgnennya

Головний аеропорт Тайваню став полем битви під час симуляції китайського вторгнення

 • 426597 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Міжнародний аеропорт Тайваню у середу, 26 липня, вперше став ареною під час симуляції китайського вторгнення. Військові острова провели навчання, щоб мати змогу відбити будь-яку ймовірну атаку з боку Пекіна, пише УНН з посиланням на CNN.

Деталі

Напередодні навчань Міністерство національної оборони Тайваню заявило, що навчання були розроблені для перевірки міжвідомчої координації та можливостей реагування на надзвичайні ситуації військових під час симуляції китайського вторгнення. Як пише видання, вони відображають те, як Тайбей готується до кількох сценаріїв на тлі військових погроз з боку Китаю - занепокоєння, яке посилилося після повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Навчання тривали 30 хвилин у Таоюані, військові в червоних шоломах брали участь у перестрілці з поліцією аеропорту. Крім цього, вогнеборці відпрацьовували гасіння імітованих пожеж, а військові вертольоти імітували політ над аеропортом і розгортання ворожих військ. Вони завершилися тим, що бійці відпрацювали ліквідацію залишків ворожих сил, наприкінці розмахуючи прапором Тайваню, щоб показати свою успішну оборону аеропорту.

Зазначається, що навчання в аеропорту було нещодавно додано до військових навчань Han Kuang, які проводяться щорічно з 1984 року та залучають усі види військових частин Тайваню, включаючи резервні сили, з метою підвищення загальної обороноздатності. За словами представника міжнародного аеропорту, на цей період часу були введені заходи контролю повітряного простору, літакам тимчасово заборонили приземлятися або злітати. Після того, як аеропорт скоригував розклади восьми рейсів, пасажири "не відчули серйозного впливу", додав речник.

Нагадаємо

Міністерство оборони Тайваню повідомило, що збройні сили країни, плануючи чергові навчання спрямовані на протидію військовій агресії Китаю, братимуть уроки з війни в Україні. Розглядатиметься модель - "поле бою може бути де завгодно".

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Конгресі США проведуть історичні слухання щодо НЛО

     • 877408 переглядiв

    ЄС запровадив нові санкції проти білорусі - ЗМІ

     • 425449 переглядiв