ukenru
golovni-obitsyanki-trukhanova-zalishayutsya-nevikonanimi

Головні обіцянки Труханова залишаються невиконаними

 • 11297 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Головні "інфраструктурні" обіцянки Геннадія Труханова, дані ним ще в якості кандидата на посаду міського голови в 2015 році, до цих пір залишаються невиконаними, передає УНН.

Деталі

Один з таких проектів - вирішення проблеми Об'їзної дороги в районі Хаджибейського лиману. Ця теза входила в його передвиборчу програму ще в жовтні 2015 року (на той момент Труханов вже був мером). Тільки 5 лютого нинішнього року пройшли електронні торги в тендері на будівництво дороги "Хаджибей-2" від Об'їзної дороги. Переможцем тендеру стала фірма "Ростдорстрой", бенефіціаром якої є партнер Труханова Шумахер.

Ще один великий інфраструктурний проект, який був заявлений Трухановим як передвиборча обіцянка в жовтні 2015 року - дамба через Хаджибеївський лиман - також не виконано. У 2016 році було виділено фінансування і проведені протиаварійні роботи, які змогли на деякий час стабілізувати ситуацію. Однак в лютому 2020 року через негоду спорудженню було завдано значної шкоди. А ураганна злива в липні 2021 року показала, що дамба може не стримати стихії, про що і заявив Труханов.

Також серед великих анонсованих інфраструктурних проектів нереалізованими залишаються наймасштабніші - рекультивація Лузанівських озер, освоєння полів зрошування і швидкісний трамвай з селища Котовського в центр міста. Найдавніша невиконана "інфраструктурна" обіцянка Труханова - будівництво автодороги "Північ-Південь", яку він дав ще в якості кандидата в депутати до ВР в 2012 році.

За даними порталу "Слово і Діло", з 205 передвиборчих обіцянок мера Одеси Геннадія Труханова, даних ним ще в 2015 році, до моменту завершення його попередньої каденції у 2020 році не виконано 50 (24%). Ще 75 передвиборних пунктів знаходяться на різній стадії виконання. Виконано 80 обіцянок, що становить 39%.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса