ukenru
golova-obsye-z-ukrayinskoyu-uryadovoyu-delegatsiyeyu-rozpochali-vizit-na-donbas

Голова ОБСЄ з українською урядовою делегацією розпочали візит на Донбас

 • 13230 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Діюча голова ОБСЄ, міністерка закордонних справ Королівства Швеція Анн Лінде разом з українською урядовою делегацією розпочали робочу поїздку на схід України. Про це повідомила Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова у Telegram-каналі, передає УНН.

"Розпочалася спільна робоча поїздка української делегації та діючої голови ОБСЄ, міністра закордонних справ Королівства Швеція Анн Лінде на Донбас", - повідомила Денісова.

Вона додала, що заплановано провести низку важливих зустрічей, перша з яких з головою Луганської обласної державної адміністрації - керівником обласної військово-цивільної адміністрації Сергієм Гайдаєм.

Зазначимо, на оприлюднених Омбудсменом фото з поїздки на Донбас, окрім неї самої, - голова МЗС України Дмитро Кулеба, віце-прем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій і заступник голови делегації України у Тристоронній контактній групі Олексій Резніков.

Нагадаємо, на Донбасі голова ОБСЄ планує, зокрема, відвідати заблокований КПВВ "Золоте".

Діюча голова ОБСЄ разом з міністром закордонних справ України у зоні ООС на Донбасі повинна також особисто ознайомиться з діяльністю СММ ОБСЄ в Україні та наслідками збройної агресії Російської Федерації проти нашої держави, вказували раніше у МЗС України.

Додамо, за даними МЗС, діюча голова ОБСЄ, міністерка закордонних справ Королівства Швеція Анн Лінде перебуватиме в Україні з робочим візитом 19-20 січня. У межах візиту Анн Лінде провела у Києві переговори з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою.

Також голова ОБСЄ провела зустріч з Президентом України Володимиром Зеленським.

Українські Національні Новини

Політика