ukenru
golova-moz-chekhiyi-adam-voytekh-infikuvavsya-koronavirusom

Голова МОЗ Чехії Адам Войтех інфікувався коронавірусом

 • 14633 переглядiв

КИЇВ. 28 листопада. УНН. Міністр охорони здоров'я Чехії Адам Войтех захворів на коронавірус і перебуває в самоізоляції. Войтех щеплений і заявив, що у нього легкий перебіг хвороби і він працюватиме з дому. Про це пише УНН з посиланням на Чеське радіо.

Цитата

"Я погано почувався в п'ятницю, тому вчора я пішов на ПЛР-тест. На жаль, він виявив позитивний результат. Я дотримуватимуся 14-денної ізоляції. Завдяки щепленням у мене легкий перебіг хвороби, тому я працюватиму з дому", — написав Войтех у Твіттер.

Деталі

Міністр продовжить роботу та братиме участь у зустрічах онлайн. Зокрема, на 29 листопада заплановано засідання уряду, Войтех підключиться через відеозв'язок.

Нагадаємо

Президент Чехії Мілош Земан у неділю призначив Петра Фіалу новим прем'єр-міністром країни.

Церемонія відбулася у президентському замку Лани за дотримання суворих заходів безпеки, оскільки у Земана цього тижня виявили коронавірус, простір у залі був розділений склом.

Земана цього тижня виписали з лікарні після тривалої госпіталізації, проте незабаром знову направили до клініки через позитивний тест на коронавірус.

Минулого четверга уряд Чехії оголосив на 30 днів режим надзвичайної ситуації у зв'язку з новим спалахом заражень COVID-19.

Українські Національні Новини

Новини Світу