ukenru
golova-kolegiyi-suddiv-v-krimu-zayaviv-pro-samovidvid-u-spravi-chubarova

Голова колегії "суддів" в Криму заявив про самовідвід у справі Чубарова

 • 11936 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Голова трійки "суддів" "суддя" Сергій Погребняк заявив про самовідвід у справі голови Меджлісу кримських татар Рефата Чубарова. Про це адвокат Микола Полозов написав на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Сьогодні у Верховному суді Криму пройшло перше слухання у справі проти Рефата Чубарова ... Сьогоднішнє засідання ... фактично по суті не відбулося. Головуючий трійки суддів суддя Сергій Погребняк, ледь відкривши судове засідання і роз'яснивши учасникам процесу регламент, відразу заявив самовідвід. Мотивував він це тим, що раніше брав участь в розгляді справи Ахтема Чийгоза в якості судді апеляційної інстанції, а у справі проти Мустафи Дегерменджі, Алі Асанова і інших, ухвалював рішення про зміну підсудності", - написав він.

За його словами, сторони не заперечували проти самовідводу судді Погребняка і двоє інших суддів, порадившись, пройняли рішення його задовольнити.

"Тепер буде формуватися новий склад суду, тому дата наступного судового засідання поки невідома", - додав він.

Нагадаємо, адвокат Микола Полозов втретє подав скаргу в підконтрольний Росії суд на свій відвід від справи голови Меджлісу кримських татар Рефата Чубарова. Попередні дві були відхилені, за словами адвоката, з формальних причин.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП