golova-khersonskoyi-ova-rozpoviv-pro-postrazhdalikh-vid-raketnogo-obstrilu-po-mistu-vrantsi

Голова Херсонської ОВА розповів про постраждалих від ракетного обстрілу по місту вранці

 • 264285 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Сьогодні російські війська вкотре завдали удару по центру Херсона. Під обстріл потрапили люди, які їхали в тролейбусі на роботу, а згодом від повторного обстрілу постраждали працівники ДСНС, що займались ліквідацією наслідків. Про поточну ситуацію розповів в ефірі телемарафону Голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, повідомляє УНН.

Деталі

Зранку ворог атакував середмістя Херсона, зокрема під обстріл потрапив тролейбус, який віз людей на роботу. Поранення зазнали троє 3 пасажирів транспорту: 39-річна жінка, 53-річний чоловік і 74 – річний чоловік, який отримав важкі травми грудної клітини.

На місці влучання ворожих снарядів виникла пожежа, на її ліквідацію прибули рятувальники. В цей момент росіяни відкрили повторний вогонь, в наслідок чого було поранено 4 працівників ДСНС та пошкоджено техніку, нагадав очільник ОВА.

За його словами, у двох рятувальників діагностували контузію, в іншого - контузія, поранення руки та обличчя і закритий перелом правого надколінника. Нині вони знаходяться в лікарні, де медики надають потерпілим допомогу.

"Обстріли це звичайна ситуація для Херсона. Але з понеділка обстріли почастішали. Тут перебувають усі під небезпекою, тому що росіяни луплять будь куди, особливо в центральній частині міста, де перебувають люди», - наголосив Прокудін.

Доповнення

Російські війська 2 серпня обстріляли Херсонську область 55 разів, у Херсоні поцілили зокрема у консульство, відомо про двох поранених людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час окупації Херсона росіяни катували і гвалтували майже половину українських полонених - міжнародний звіт

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі