ukenru
glava-mzs-ugorschini-siyyarto-priyide-zavtra-do-ukrayini-scho-u-programi-vizitu

Глава МЗС Угорщини Сійярто приїде завтра до України: що у програмі візиту

 • 26077 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто 22 липня відвідає Україну з робочим візитом та здійснить поїздку на Донбас. Про це повідомляє прес-служба МЗС України, передає УНН.

Цитата

“Міністри (Дмитро Кулеба та Петер Сійярто - ред.) здійснять спільну поїздку на лінію розмежування в зоні проведення Операції об’єднаних сил на Донбасі, де ознайомляться із безпековою ситуацією та зусиллями українського уряду із підвищення безпеки для людей, які мешкають у зоні бойових дій”, - йдеться в повідомленні.

Деталі

Зокрема, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба та його колега Петер Сійярто проведуть переговори, ключовими темами яких стануть безпекова ситуація у регіоні, політико-дипломатичне врегулювання російсько-українського збройного конфлікту, взаємодія із Радою Європи та актуальні питання відносин України та Угорщини.
За підсумками переговорів Кулеба та Сійярто підпишуть двосторонні документи.

Нагадаємо

26 січня Сійярто відвідав Україну для обговорення зміцнення довіри у політичних відносинах.

Напередодні візиту Сійярто Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні погодив підписання угоди з Угорщиною про взаємне визнання документів про освіту та наукові ступені.

Українські Національні Новини

Політика