ukenru
glava-derzhavi-rozpoviv-pro-dialog-vladi-iz-oligarkhami

Глава держави розповів про "діалог" влади із олігархами

 • 12188 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що олігархи не можуть на нього надавити. До того ж, він планує дати повну незалежність Антимонопольному комітету у свох діях щодо дій тих чи інших олігархів. Про це він заявив під час пресконференції, передає кореспондент УНН.

"Поки я будую свої відносини, як я хочу, я буду незалежним від будь-якої фінансової групи олігархів, я не є лобістом їх інтересів, вони не можуть натиснути на мене, щоб поставити ту чи іншу людину на посаду. Мені здається, що вони навіть не хочуть, чи бояться, чи розуміють, що просто немає сенсу, щоб мені це пропонувати, десь воно пролазить іноді. Тому коли ми когось звільняємо, іноді з таких причин, не тільки поповнення бюджету, іноді знаємо "від кого прийшов". Мої відносини з ними повинні бути дуже простими: я готовий захищати робочі місця і захищати українців, які працюють на їх підприємствах. Я надам повну незалежність Антимонопольному комітету з приводу своїх дій, дій у бік тих чи інших фінансових груп", - зазначив він.

За його словами, з ним можна домовитися про відновлення Донбасу та будівництво лікарень.

"Зі мною можна домовитися тільки про дуже важливі речі: Донбас – давайте вкладати гроші у території, Донецької і Луганської областей, які зараз не окуповані, показати тій стороні, як може виглядати країна, і як ви будете виглядати, коли ми вас деокупуємо. Тут я з ними говорю і вони готові вкладати свої гроші. Я готовий з ними говорити, "давайте будувати лікарні". Мені нічого не треба. Що я можу для них за це зробити? Тільки рівні правила. Все, більше нічого. І це і є моя стратегія. У нас є складні речі, коли вони контролюють той чи інший напрямок. Але потрошку це змінюється", - додав Зеленський.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заявив, що він не розпустить парламент, поки він буде голосувати за важливі законопроекти та не буде лобіювати інтереси олігархів.

Українські Національні Новини

Політика