ukenru
girshi-poboyuvannya-schodo-promovi-putina-na-9-travnya-ne-pidtverdilisya-bild

Гірші побоювання щодо промови путіна на 9 травня не підтвердилися - BILD

 • 281330 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Експерти німецького видання BILD прокоментували промову російського диктатора володимира путіна на параді до 9 травня. За їх оцінкою, гірші побоювання, такі як оголошення загальної мобілізації у росії чи офіційне оголошення війни проти України, не підтвердилися, пише УНН.

Цитата

“Ні слова про війну, ні про можливу загальну мобілізацію. Воєначальник навіть слова “Україна” не вимовив! Натомість путін говорив лише про бойові дії на Донбасі. Це була вихідна промова путіна!” - зазначає видання.

Деталі

Так, кореспондент BILD Пауль Ронцхаймер вважає, що найгірші побоювання з приводу промови російського президента не підтвердилися. Замість закликів до загальної мобілізації та погроз “знищити Україну як державу”, путін говорив лише про бойові дії на Донбасі.

Інший експерт видання, полковник запасу та президент Асоціації резервістів Патрік Сенсбург переконаний, що виступ диктатора був “явною пропагандистською промовою всередині країни”. Він стверджує, що росії доведеться миритися з подальшими невдачами.

“З російської сторони не буде миру. Швидше, це призведе до того, що Україна продовжить боротьбу, і, як на мене, у довгостроковій перспективі росія втратить Крим та східні регіони”, - сказав він.

Ще один співрозмовник BILD, голова аналітичного центру GIDS Бундесвера Буркхард Мейснер, так прокоментував парад у Москві: “На Заході дуже багато паніки. Треба спокійно і тверезо дивитися на те, що відбувається. Нині це свого роду “війна на виснаження”.

Раніше

путін виступив з промовою у москві на параді до 9 травня. Він назвав вторгнення в Україну "вимушеним та єдиним правильним рішенням". Диктатор повідомив, що у параді в Москві залучили російських солдатів та офіцерів, що безпосередньо брали участь у війні проти України на Донбасі.

МЗС України охарактеризувало цей захід маршем ґвалтівників та убивць жінок та дітей.

Українські Національні Новини

Політика