ukenru
gerasimov-ne-ochikuye-poyavi-pitannya-minska-u-zakoni-pro-reintegratsiyu-donbasu

Герасимов не очікує появи питання Мінська у законі про реінтеграцію Донбасу

 • 5900 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. У фракції БПП в парламенті немає жодних розбіжностей фундаментального характеру щодо законопроекту про реінтеграцію Донбасу. Про це під час брифінгу в кулуарах парламенту заявив народний депутат України, голова фракції Артур Герасимов, передає кореспондент УНН.

"Щодо позиції стосовно закону про деокупацію Донбасу - ми спеціально присвятимо йому значну частину засідання нашої фракції ввечері. На даний момент є позиція профільного комітету, але голосує і приймає рішення фракція. Я не бачу жодних розбіжностей фундаментального характеру - якщо будуть тактичні моменти, то на фракції ми їх розглянемо. Але стратегічно, з точки зору принципових речей, я не бачу жодної проблеми, щоб цей закон не був проголосований завтра", - підкреслив А.Герасимов.

Відповідаючи на запитання журналістів щодо згадки у законопроекті мінських домовленостей, народний депутат додав, що "я не думаю що це питання (мінських домовленостей - ред.) там з'явиться".

"Хоча, що стосується моєї власної думки, завдяки мінським угодам були звільнені 73 наших хлопці", - уточнив А.Герасимов і підкреслив, що питання окупованого Криму згадуються у статях закону.

Нагадаємо, Верховна Рада почне роботу з законопроекту про деокупацію Донбасу.

Українські Національні Новини

Політика