ukenru
geraschenko-pislya-zamakhu-na-mosiychuka-poradiv-posiliti-rozvidku

Геращенко після замаху на Мосійчука порадив посилити розвідку

 • 13165 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Українські спецслужби і поліція повинні ввести ще більш жорсткий розвідувальний та контррозвідувальний режим, спрямований на попередження спроб здійснювати вбивства і теракти. Про це заявив у своєму Facebook член колегії МВС, народний депутат Антон Геращенко після замаху на свого колегу Ігоря Мосійчука напередодні, передає УНН.

"Відповіддю українських спецслужб і поліції на дії терористів, які направляються з Російської Федерації, має стати ще більш жорсткий розвідувальний та контррозвідувальний режим, спрямований на попередження спроб здійснювати вбивства і теракти", - зазначив А.Геращенко.

Він також додав, що 36-річний чоловік, який помер в лікарні від отриманих поранень в результаті теракту, - підполковник, до 2015 року був співробітником юридичного департаменту МВС, а після звільнення займався приватною юридичною практикою.

"Також в результаті теракту загинув 31-річний старший сержант поліції. У нього залишилася вагітна дружина і малолітня донька", - додав він.

Він пообіцяв, що правоохоронці зроблять все можливе для того, щоб знайти замовників, організаторів і виконавців цього теракту.

Нагадаємо, раніше у СБУ повідомили УНН, що внаслідок теракту у Києві загинули двоє людей.

Першим загиблим став охоронець депутата, 30-ти річний працівник поліції полку особливого призначення, загинув від отриманих поранень. Другий - перехожий, який, за словами нардепа О.Ляшка, був капітаном поліції.

Нагадаємо, 25 жовтня у Києві на нардепа І.Мосійчука скоїли замах.

Українські Національні Новини

Політика