ukenru
genshtab-v-khersonskiy-ta-zaporizkiy-oblastyakh-okupanti-stvorili-19-tak-zvanikh-komendatur

Генштаб: в Херсонській та Запорізькій областях окупанти створили 19 так званих “комендатур”

 • 140430 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Триває 89 доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Продовжуються заходи адміністративно-поліцейського режиму на тимчасово захоплених територіях України. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу, передає УНН.

Деталі

Так, за наявною інформацією, на тимчасово зайнятих територіях Херсонської та Запорізької областей окупанти створили дев’ятнадцять так званих “комендатур”.

Також Генштаб ЗСУ повідомляє про ситуацію в різних регіонах України.

На Волинському та Поліському напрямках визначені підрозділи збройних сил республіки білорусь виконують завдання з прикриття українсько-білоруського кордону. Загроза завдання ракетно-бомбових ударів з території республіки білорусь залишається.

На Сіверському напрямку ворог продовжує проводити заходи з посилення ділянки українсько-російського кордону в Брянській та Курській областях. Російські окупанти не припиняють обстріли позицій Сил оборони, що розгорнуті у безпосередній близькості до державного кордону України в Сумській та Чернігівській областях.

На Слобожанському напрямку загарбники намагаються утримати займані рубежі. Обстрілюють українські війська з метою недопущення їх подальшого просування в бік державного кордону. Намагаються покращити тактичне положення своїх підрозділів.

При підтримці артилерії ворог відновив штурмові дії в районі населеного пункту Тернова, успіху не мав.

Українські Національні Новини

Суспільство