ukenru
genshtab-do-tokmaka-privezli-do-50-poranenikh-okupantiv-bilshist-vidpravleni-na-front-pislya-otrimannya-formalnoyi-dopomogi

Генштаб: до Токмака привезли до 50 поранених окупантів, більшість відправлені на фронт після отримання формальної допомоги

 • 1037609 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. До лікарні Токмака (Запорізька область) за останні дні привезли до 50 поранених окупантів. Після надання їм формальної меддопомоги більшість з них знову відправлені на передову. Про це йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ, повідомляє УНН.

Цитата

«Противник продовжує зазнавати втрат. Так, зокрема, тільки до міської лікарні населеного пункту Токмак Запорізької області за останні дні привезли до 50 поранених окупантів. Більшість із них, після отримання формальної допомоги, відправляють назад на передову», - йдеться у повідомленні.

У Генштабі також додали, що авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 4 удари по районах зосередження окупантів, а наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 2 пункти управління, 2 позиції ППО та 3 райони зосередження живої сили противника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог веде наступальні дії трьох напрямках, але несе великі втрати у живій силі – Генштаб

Українські Національні Новини

Війна