ukenru
gensek-nato-ukrayina-zmozhe-vigrati-viynu-proti-rosiyi

Генсек НАТО: Україна зможе виграти війну проти росії

 • 128253 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Україна зможе здобути перемогу у боротьбі проти агресії російської федерації. Як заявив Генеральний Секретар НАТО Єнс Столтенберг, жоден із “грандіозних” планів країни-агресора із захоплення Києва, Харкова та штурму інших міст не увінчався успіхом, передає УНН.

Цитата

"Україна може виграти цю війну. росії не вдалося виконати свої початкові плани", – заявив Столтенберг.

Деталі

Він зазначив, що росія не змогла захопити Київ, Харків, як планувала спочатку, а їхній штурм на Донбасі не увінчався успіхом.

Крім того, заступник генерального секретаря Організації Північноатлантичного договору (НАТО) Мірча Джоане також переконаний, що Україна може виграти війну проти росії завдяки силі українського народу та армії, а також допомозі Заходу.

"Жорстоке вторгнення росії втрачає темпи, і завдяки значній підтримці союзників та партнерів у мільярдах доларів - військовій, фінансовій та гуманітарній підтримці, ми знаємо, що завдяки мужності українського народу та армії і з нашою допомогою (Україна - ред.) може виграти цю війну", - заявив Джоан. 

Додамо

За інформацією Bloomberg, Альянс у червні планує визнати поведінку росії “прямою загрозою”. Так члени НАТО позначать росію в новому стратегічному документі.

Українські Національні Новини

Політика