ukenru
genprokuror-ssha-vipravdavsya-pered-senatom-za-svoyi-kontakti-z-poslom-rf

Генпрокурор США виправдався перед Сенатом за свої контакти з послом РФ

 • 11105 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Генеральний прокурор та міністр юстиції США Джефф Сешнз направив до американського Сенату лист, у якому спробував виправдатися за свої контакти з послом Росії у Вашингтоні Сергієм Кисляком. Про це повідомляє УНН із посиланням на Reuters.

«Моя відповідь була правильною (на питання щодо обміну інформацією під час виборчої кампанії між оточенням Д.Трампа і представниками РФ – ред.)… Я не згадував про контакти, які в мене були з російським послом за ці роки, оскільки питання не торкалося цього», — пояснив генпрокурор.

Як зазначає видання, у своєму листі Д.Сешнз пояснив, що зустрічався з С.Кисляком у статусі сенатора, а не як представник команди кандидата в президенти Дональда Трампа.

Нагадаємо, 3 березня Д.Сешнз оголосив, що самоусувається від будь-якої участі в розслідуваннях міністерства юстиції щодо можливих зв'язків команди Д.Трампа з росіянами. Таке рішення посадовець прийняв після того, як члени Конгресу звинуватили його у приховуванні контактів з російським послом під час виборчої кампанії.

Українські Національні Новини

Політика