ukenru
genprokuror-golosi-na-plivkakh-rozmovi-saakashvili-ta-kurchenka-nalezhat-yim

Генпрокурор: голоси на плівках розмови Саакашвілі та Курченка належать їм

 • 9430 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Експертиза встановила, що голоси на плівках розмови колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі та бізнесмена-втікача Сергія Курченка справжні та належать саме їм. Про це в інтерв’ю Deutsche Welle сказав Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає УНН.

"Слідство триває, воно не є простим. Але перший сигнал є: експертиза встановила, що голоси на плівках розмови Саакашвілі та Курченка справжні та належать їм. Що буде далі - залежить від слідчих, прокурорів, а потім рішення суду", - повідомив Ю.Луценко.

Нагадаємо, раніше прокурор Олександр Говорущак повідомив, що бізнесмен-втікач Сергій Курченко та екс-губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі спілкувалися між собою через посередників.

Генпрокурор Ю.Луценко раніше заявив, що оточення М.Саакашвілі за гроші С.Курченка влаштовувало акції протесту заради захоплення влади. У ГПУ заявили, що М.Саакашвілі підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.15, ч.2 ст.28, ч.2 ст.256 Кримінального кодексу України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП