ukenru
futbolna-tsk-tak-i-ne-vidvidala-zbudovani-u-kiyevi-mini-polya

"Футбольна" ТСК так і не відвідала збудовані у Києві міні-поля

 • 12481 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Місяць тому, 11 лютого, представники ТСК з розслідування будівництва футбольних міні-майданчиків у Києві анонсували свій візит-інспекцію на вказані об'єкти футбольної інфраструктури. Відвідати поля депутатів попередньо запросили замовник (КП “Житло-сервіс) та виконавець робіт (завод “ФФУ Продакшн”). Однак, станом на сьогодні, 11 березня, візит так і не відбувся. Про це у коментарі УНН розповів член Тимчасової слідчої комісії Парламенту, народний депутат Геннадій Касай.

"Так, про інспекцію футбольних полів заявлялося. Члени ТСК вже відвідали завод із будівництва полів, і дійсно маємо пропозиції поїхати на поля, побудовані. Коли це буде - ми вирішимо на найближчому засіданні футбольної ТСК", - розповів він.

Касай уточнив, що футбольна ТСК планує знову зібратися у четвер, 12 березня.

"Це орієнтовно. Про час, на жаль, поки що не знаю", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ФФУ Продакшн" опублікував повний фотозвіт побудованих у Києві футбольних майданчиків

Нагадаємо, раніше члени ТСК ВР отримали документи про 12 млн грн економії на будівництві футбольних майданчиків.

Крім того, як повідомив директор “ФФУ Продакшн”, представникам ТСК також була передана уся запитувана ними (стосовно будівництва) документація

“Ми передали запитувані напередодні документи. Ми відповіли на всі поставлені членами комісії запитання. І в черговий раз намагалися довести, що ми нічого поганого не зробили. Все, що ми зробили, — це побудували якісні поля, вчасно, за розумні кошти. І зекономили для бюджету 12 млн грн. Це був наш основний месседж і я сподіваюся, що депутати його почули”, — сказав він.

"Ми за 2017-2018 рр побудували у Києві 66 футбольних полів зі штучним покриттям якісного українського виробника ("ФФУ-Продакшн" - ред.), і завершивши проект, ми зекономили кошти для бюджету. Повернули їх в бюджет, і сьогодні продовжуємо цю програму по новим бюджетним асигнуванням", - додав з цього приводу керівник комунального підприємства "Житло-сервіс" Сергій Бовсуновський, яке виступало замовником робіт з облаштування футбольних майданчиків зі штучним покриттям у Києві.

Зауважимо, що так звана “футбольна” ТСК працює вже понад три місяці. Проте, й досі не має проміжних результатів своєї роботи.  Тож, окремі депутати вже наголошують на необхідності завершення роботи Комісії

Українські Національні Новини

Політика