futbolna-asotsiatsiya-na-volini-zabezpechuye-dostavku-produktiv-pilgovim-kategoriyam-gromadyan

Футбольна асоціація на Волині забезпечує доставку продуктів пільговим категоріям громадян

 • 10214 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. Асоціація футболу Волинської області підтримала ініціативу УАФ та долучилася до боротьби з коронавірусом, передає УНН із посиланням на повідомлення прес-служби Української асоціації футболу.

Так, асоціація організувала підвіз автотранспортом АФВ працівників державних організацій, які забезпечують життєдіяльність регіону під час дії карантину.

"Спільно з координаційним центром по боротьбі із захворюванням Луцької міської ради здійснюється доставка продуктових наборів пільговим категоріям громадян, що опинилися у скрутних життєвих обставинах", - інформують в УАФ.

Крім того, обласна асоціація футболу надала фінансову допомогу благодійній місії "Надія" Волинської обласної клінічної лікарні.

Ініціативу УАФ щодо підтримки ветеранів футболу підтримали також у Чернігівській, Дніпропетровській, Одеській, Тернопільській, Житомирській, Кіровоградській, Закарпатській, Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській, Сумській, Херсонській, Луганській, Рівненській, Львівській та Полтавській обласних асоціаціях, а також в Асоціації футболу Автономної республіки Крим та Асоціації ветеранів футболу України.

Як писав УНН, вихованці семи дитбудинків Львівщини отримали медзасоби індивідуального захисту від регіональної футбольної асоціації. 

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В Одесі підтвердили COVID-19 ще у трьох осіб

     • 14191 переглядiв

    Український футбол цікавий закордонним телеканалам - УПЛ

     • 10350 переглядiв

    У Мексиці через коронавірус перестануть виробляти пиво "Corona"

     • 9965 переглядiв