fussballliebe-na-yevro-2024-vikoristayut-novu-tekhnologiyu-dopomogi-var

Fussballliebe: на Євро-2024 використають нову технологію допомоги VAR

 • 41880 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Новий офіційний м’яч Чемпіонату Європи 2024 року оснащений технологією Connected Ball Technology, яка надсилає точні дані про м’яч відеосуддям (VAR) у режимі реального часу. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Німецького футбольного союзу.

Деталі

Fussballliebe – новий офіційний м'яч Євро-2024, який був представлений в Берліні цієї середи, оснащено технологією Adidas Connected Ball. Ця технологія надсилає точні дані про м'яч відеоасистентам арбітрів (VAR) у режимі реального часу. Поєднуючи дані про положення гравця зі штучним інтелектом, інновація сприяє напівавтоматичному визначенню положення поза грою УЄФА і, таким чином, дозволяє швидше приймати рішення в матчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теніс: Джокович перервав переможну серію матчів, програвши Сіннеру

Повідомляється, що таку ж технологію ФІФА використовувала на Чемпіонаті світу з футболу у м'ячі Adidas Al Rihla, і вона змогла переконливо довести, що Кріштіану Роналду не вступав у контакт з воротарями збірної Португалії під час їхньої перемоги над Уругваєм з рахунком 2:0.

Але в історії чемпіонатів Європи, ця технологія буде застосована вперше.

Довідка

Євро-2024 пройде з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі турніру відбудуться в десяти містах Німеччини - у Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Нагадаємо

УНН повідомляв, що Adidas представила офіційний м’яч до Євро-2024, який отримав назву Fussballliebe.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Fussballliebe: на Євро-2024 використають нову технологію допомоги VAR

     • 41880 переглядiв

    Чехія заморозила всі російські державні активи — Кулеба

     • 40029 переглядiв

    Байден зустрівся із Сі у Сан-Франциско

     • 73141 переглядiв