ukenru
frantsuzkiy-zhurnal-charlie-hebdo-oprilyudniv-roboti-ukrayinskikh-karikaturistiv

Французький сатиричний журнал Charlie Hebdo оприлюднив роботи українських карикатуристів

 • 166896 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. У середу, 25 травня, французький сатиричний журнал Charlie Hebdo присвятив чотири сторінки українській тематиці, опублікувавши роботи українських карикатуристів. Обкладинку свіжого номеру опубліковано в акаунті видання у Twitter, передає УНН з посиланням на Le Figaro.

Цитата

“Відповісти на ракети сміхом”: сатиричний тижневик Charlie Hebdo вшановує у середу, 25 травня, українських карикатуристів, які “продовжують робити свою роботу”, попри російське вторгнення, публікуючи “з солідарності” близько двадцяти їхніх карикатур”, - зазначає видання.

Деталі

Як наголошується, підписані Юрієм Журавлем, Олегом Гуцолом або Олексієм Кустовським малюнки, “очевидно безжальні до росіян, демонструють гумор, який не хоче здаватися перед свавіллям і терором”.

Також зазначається, що майже всі роботи взяті з виставки, організованій в Одесі місцевою асоціацією карикатуристів. Захід має назву “Руській воєнний корабль, іди нах*й”, - з посиланням на репліку, що стала культовою в Україні.

Видання зазначає – гроші, отримані від реалізації цього номера, будуть передані "Збройним силам України та територіальній обороні Одеси".

Нагадаємо 

Зеленському присвятили новий випуск коміксу-біографії TidalWave Comics.

Affaire Abad : le rêve brisé

Retrouvez :

Українські Національні Новини

Суспільство