frantsiya-zaklikala-svoyikh-gromadyan-ne-yikhati-do-bilorusi

Франція радить своїм громадянам не їхати до білорусі

 • 602066 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Міністерство закордонних справ Франції опублікувало повідомлення, у якому закликало своїх громадян не їхати до білорусі через новий наступ росії в Україні, інформує УНН.

Цитата

"В умовах збройного наступу росії на Україну та закриття повітряного простору Білорусі будь-які поїздки до Білорусі формально не рекомендуються. Французам у Білорусі пропонується без затримок залишити країну автомобільним транспортом, через пункти пропуску на кордоні з Литвою, Польщею чи Латвією", - йдеться на сайті відомства.

Крім цього, французам, які перебувають у білорусі, радять не брати участі в "будь-яких зібраннях політичного характеру", не виявляти "ворожості" до поліції чи будь-якого посадовця. У МЗС наголосили, що категорично не рекомендується фотографувати та знімати на відео офіційні та правоохоронні будівлі.

Нагадаємо

Громадян Сполучених Штатів закликали не їздити до росії через "непередбачувані наслідки" повномасштабного вторгнення рф в Україну, а також потенційну можливість переслідувань і відбору американців для затримання.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Франція радить своїм громадянам не їхати до білорусі

     • 602066 переглядiв

    На пляжі в Батумі вибухнула морська міна - ЗМІ

     • 715097 переглядiв

    Під Бахмутом загинули двоє поліцейських

     • 3085614 переглядiв

    Битва за Бахмут триває: росіяни постійно змінюють тактику

     • 661647 переглядiв