fond-derzhmayna-nevdovzi-otrimaye-novogo-kerivnika-osnovniy-kandidat-z-golosu

Фонд держмайна невдовзі отримає нового керівника: основний кандидат - з "Голосу"

 • 293059 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Верховна Рада найближчим часом планує призначити голову Фонду держмайна, повідомляє УНН.

Наразі основним кандидатом на цю посаду є нардеп з фракції "Голос" Рустем Умеров.

Відомо, що 6 вересня заплановано провести засідання фракції партії "Слуга народу", на якому обговорюватимуться кадрові питання.

Ймовірно, голосування кандидатури Умерова на посаду голови ФДМУ відбудеться на найближчому після засідання фракції засіданні ВР.

Нагадаємо

Посада голови ФДМУ перебуває вакантною з лютого 2022 року, коли з неї пішов Дмитро Сенниченко (призначений на посаду 2019 року).

Виконувала обов'язки керівника Фонду перша заступниця Ольга Батова. Але ще наприкінці липня вона написала заяву про звільнення.

Додамо

Рустем Умеров, до обрання нардепом, був головним виконавчим директором компанії ASTEM. Також є радником лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва.

Секретар комітету Верховної Ради України з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин. Заступник керівника постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи.

Був ініціатором скасування вільної економічної зони "Крим". Нардеп також підтримував відміну постачання води на територію півострову до його деокупації.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Обстрілів Харкова вночі не фіксували - голова ОВА

     • 116133 переглядiв

    Тумани і до 23° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 174977 переглядiв

    Донеччина: росіяни вбили 3 цивільних, ще 3 отримали поранення

     • 116544 переглядiв