ukenru
fkhu-pokarav-khk-donbas-i-kramatorsk-tekhnichnimi-porazkami-vidomi-detali

ФХУ покарав ХК “Донбас” і “Краматорськ” технічними поразками: відомі деталі

 • 14066 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. ХК “Донбас” отримає покарання у вигляді технічної поразки за поєдинок регулярного чемпіонату Української хокейної ліги проти херсонського “Дніпра”. Зустріч відбулася 17 листопада і завершилася перемогою донеччан 3:1. Про це інформує прес-служба ФХУ, передає УНН.

Деталі

Причиною дискваліфікації стала участь у матчі оборонців Пилипа Пангелова-Юлдашева, Віталія Андрейківа, нападників Микити Буценка, Олександра Пересунька, Іллі Коренчука і Віктора Захарова. Ці хокеїсти "Донбасу" минулого тижня самовільно, після дзвінка власника ХК "Донбас" покинули розташування збірної України, за добу до того, як "жовто-блакитна" національна команда мала зіграти перший поєдинок на Меморіалі Тамаша Шаркозі проти італійців.

16 листопада Дисциплінарний комітет ФХУ покарав шістьох "донбасівців", а також оборонця "Краматорська" Павла Тарана, тимчасовим відстороненням від участі в офіційних змаганнях на час проведення розслідування провадження у справі зриву підготовки збірної України до чемпіонату світу-2022 в дивізіоні 1В.

Через кілька години після оприлюднення рішення у матчі проти "Сокола" в формі "Краматорська" вийшов Таран. За це порушення ДК ФХУ зарахував технічну поразку краматорцям. Тепер те ж рішення буде винесене щодо "Донбасу".

Зауважимо, у випадку повторення даного порушення змагань, ФХУ знімить порушників з участі в чемпіонаті України.

Нагадаємо

Збірна України провела матчі з Італією та Угорщиною на Меморіалі Тамаша Саркозі.

Українські Національні Новини

Спорт