firtash-i-advokati-zatyaguyut-protses-ekstraditsiyi-mzs-avstriyi

Фірташ і адвокати затягують процес екстрадиції - МЗС Австрії

 • 13048 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Екстрадиція Дмитра Фірташа до США затягується через його сторону захисту, що наполягає на перегляді справи. Про це під час пресконференції в Києві у четверг заявив міністр європейських, інтеграційних та закордонних справ Республіки Австрія Александр Шалленберг, відповідаючи на питання кореспондента УНН.

"Що стосується питання пана Фірташа - це (процес - ред.) не затягується з Австрійської сторони. Що стосується австрійської сторони, то міністерство юстиції уже прийняло відповідну постанову про екстрадицію пана Фірташа, але пан Фірташ та його адвокати затягують цей процес і вони настоюють на перегляді справи. Таким чином, до завершення судового розбору, це має відповідно формат закінчення судового перегляду, після того буде прийняте рішення, коли буде завершений цей процес. Це значить, що коли наші відповідні силові структури отримають рішення суду, тоді вже буде прийняте рішення", - сказав міністр.

Коментуючи це, міністр закордонних справ України Вадим Пристайко додав, що багатьом в Україні цікаво, коли справу буде завершено і коли "буде justice (з англ. правосуддя) в цій системі rule of law (з англ. верховенство права)".

Нагадаємо, видання Time повідомляло, що прагнучи дискредитувати ймовірних ворогів президента США Дональда Трампа, його близькі союзники отримали ключові документи та інформацію з боку українського олігарха Дмитра Фірташа, який розшукується в США за звинуваченням у корупції.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Фірташ і адвокати затягують процес екстрадиції - МЗС Австрії

     • 13048 переглядiв

    В Україні зареєстровано 23 випадки захворювання на дифтерію

     • 22744 переглядiв

    Голова фінкомітету Ради заявив про невдоволення Бюджетом-2020

     • 13016 переглядiв

    У Києві через ДТП затримується рух трамваїв та тролейбусів

     • 26423 переглядiв

    Білорусь хоче переглянути договір щодо охорони кордонів з РФ

     • 11046 переглядiв