ukenru
finansova-mitsnist-ukrayini-ta-vidsutnist-strakhu-u-zakhodu-zelenskiy-nazvav-umovi-zavershennya-viyni

Фінансова міцність України та відсутність страху у Заходу: Зеленський назвав умови завершення війни

 • 109728 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що завершення війни росії проти України залежить від деяких факторів. Серед таких, зокрема, бажання сторін, фінансова міцність України, та відсутність страху у західних країн воювати з росією. Про це Зеленський заявив під час онлайн-виступу на "Українському сніданку" в Давосі, передає УНН.

Цитата

"Що стосується того, коли ця війна може закінчитися, я думаю, це залежить від деяких речей. Перш за все, від бажання різних сторін, бажання об'єднаного Заходу з приводу міцності і озброєння, фінансової міцності України, бажання об'єднаного Заходу не боятися воювати з росією, воювати в цій гібридній війні по-різному, не своїми людьми",- заявив Зеленський.

Деталі

Глава держави також підкреслив, що завершення війни, зокрема, залежить від бажання росії, оскільки війна закінчиться в будь-якому випадку.

"Ми розуміємо, що є військова частина війни, і після неї, в будь-якому випадку, буде мирний процес і стіл переговорів, і буде точно мир. Питання, з ким Україна буде домовлятися, з яким президентом росії. Це теж залежить від бажання чинного президента росії", - підкреслив Зеленський.

Додамо

Зеленський також заявив, що готовий розмовляти лише безпосередньо з російським президентом володимиром путіним, а не через посередників.

Українські Національні Новини

Політика