ukenru
finalistka-vimbldonu-rozkhvalila-gru-svitolinoyi-v-1-2-finalu-zmagan

Фіналістка Вімблдону розхвалила гру Світоліної в 1/2 фіналу змагань

 • 9345 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Сьома сіяна Вімблдону румунка Сімона Халеп прокоментувала переможне протистояння півфіналу із українкою Еліною Світоліною, передає УНН з посиланням на WTA.

"Світоліна сьогодні була дуже сильною. Вона не віддавала очки просто так. Розіграші були затяжними і потужними, було дуже важко в них триматися. Але я знала, що я готова боротися за кожен м'яч. Я багато разів з нею грала і знала, що вона не знижує ритм. Мені потрібно було боротися, потрібно було триматися. Думаю, я провела один з кращих матчів на траві", - наголосила румунка.

Також Халеп порівняла свій нинішній рівень із виступом на Вімблдоні в 2014-му році, коли їй вдалося дійти до півфіналу турніру "ВШ" на трав'яних кортах у Великій Британії.

"Можу сказати, що зараз моя гра краща, ніж в 2014-му, коли я вперше вийшла в півфінал. Я можу грати де завгодно проти будь-якої суперниці. У мене більше заготовлених планів. Коли я виходжу на корт, я знаю, як грати з конкретною суперницею. І я вмію міняти те, що не працює в грі", - додала Халеп.

Додамо, що у фіналі змагань Халеп змагатиметься із 7-кратною чемпіонкою Вімблдону Сереною Вільямс.

Українські Національні Новини

Спорт