ukenru
final-zhinochoyi-lch-trener-volfsburga-ozvuchiv-prognoz-na-match

Фінал жіночої ЛЧ: тренер "Вольфсбурга" озвучив прогноз на матч

 • 9604 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Наставник фіналісту жіночої Ліги чемпіонів ФК "Вольфсбург" Штефан Лерх розповів, за рахунок чого у суперника німкень можуть виникнути проблеми у вирішальній грі, інформує УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Обидві команди пройшли довгий шлях, виконали великий обсяг роботи, щоб опинитися в фіналі. У "Ліона" відмінні гравці і чудова оборона, це дуже згуртована команда. Останнім часом ми провели матчі на високому рівні проти найбільш різних суперників - граючих як від оборони, так і переважно атакуючих. Потрібно буде постаратися взяти гру в свою руки. Якщо вийде організувати пресинг, у суперника виникнуть проблеми", - сказав головний тренер "Вольфсбурга" Лерх.

Півзахисник "Вольфсбурга" Пернілла Харді вважає, що найголовніше для німецького колективу продемонструвати свій звичайний футбол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболісти "Реалу" та "Ліверпуля" прибудуть у різні аеропорти Києва

"Важливо зіграти в свій звичайний футбол. У нас добре йдуть справи в Бундеслізі, сильному чемпіонаті з міцними захисниками. Якщо покажемо свою гру, то зможемо подолати оборону суперника", - підкреслила Харді.

Варто відзначити, що у завтрашньому фіналі жіночої Ліги чемпіонів зустрінуться одні із найтитулованіших клубів турніру. Ліон з 4-ма завойованими трофеями поділяють з "Франкфуртом" перший рядок за кількістю титулів переможця ЛЧ, а "Вольфсбург" з 2-ма входить до топ-5.

Додамо також, завтра на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського о 19:00 зустрінуться французький "Ліон" та німецький "Вольфсбург".

Українські Національні Новини

Спорт