ukenru
final-ligi-chempioniv-kontrolyuvatimut-ponad-800-ryatuvalnikiv

Фінал Ліги чемпіонів триматимуть під контролем понад 800 рятувальників

 • 11295 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, з 21 по 28 травня, у посиленому режимі несення служби буде перебувати понад 800 рятувальників та близько 190 одиниць техніки ДСНС. Про це повідомив голова служби Микола Чечоткін, передає УНН із посиланням на прес-службу ДСНС.

“У місті Києві розрахунки на пожежно-рятувальній і спеціальній техніці, а також піші патрулі чергуватимуть на об’єктах, що будуть задіяні для проведення заходів за участю футбольних фанів. Зокрема, це НСК “Олімпійський”, стадіон "Динамо" Київ ім. В.В.Лобановського, фан-зона “Містечко чемпіонів”, та місця збору вболівальників - парк ім. Т.Г. Шевченка та площа біля палацу “Україна”, - зазначив Чечоткін.

За його словами, перед початком матчів піротехніки перевірять прилеглу до стадіонів місцевість на наявність вибухонебезпечних предметів. Контроль за радіаційно-хімічною обстановкою на стадіонах буде здійснюватися підрозділами радіаційного, хімічного і біологічного захисту, додав Чечоткін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МВС залучить 12 тисяч правоохоронців до фіналу Ліги чемпіонів

Крім того, голова служби сказав, що в міжнародному аеропорту “Київ” у цілодобовому режимі чергуватиме літак АН-26 та вертоліт “Єврокоптер” у медичному варіанті.

"Для реагування на надзвичайні події на річці Дніпро чергуватиме 4 плавзасоби та водолазно-рятувальні підрозділи", - додали у ДСНС.

Окремо Чечоткін підкреслив, що під час підготовки та проведення фінальних матчів буде здійснюватися контроль за станом пожежної та техногенної безпеки об’єктів та реагування на надзвичайні ситуації і пожежі.

Як повідомляв УНН, на період Ліги чемпіонів ціни на номери у готелях у Києві піднялись у десятки та навіть сотні разів.

Українські Національні Новини

Політика