ukenru
final-ligi-chempioniv-do-nsk-olimpiyskiy-mozhna-distatisya-lishe-pishki

Фінал Ліги чемпіонів: до НСК "Олімпійський" можна дістатися лише пішки

 • 13762 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Обмеження руху, пов’язані з проведенням фіналу Ліги чемпіонів УЄФА у Києві у суботу, почали діяти із 20:00 25 травня і продовжуватимуться до 6:00 27 травня. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресс-службу КМДА.

"У день матчу, 26 травня, рекомендується не виїжджати до центру міста на автомобілі, а користуватися громадським транспортом. Стадіону можна буде дістатися тільки пішки", - повідомили у держадміністрації.

Паркування навколо НСК "Олімпійський" передбачене лише для автобусів уболівальників.

Столичне метро і комунальний громадський транспорт у дні проведення матчів мають збільшити кількість рухомого складу пасажирського транспорту, звернувши особливу увагу на маршрути, шляхи слідування яких пролягають поруч із НСК.

Окрім того, у ніч із 26 на 27 травня роботу міського пасажирського транспорту продовжать на три години, організувавши перевезення маршрутами міського наземного пасажирського транспорту, які проходять біля станцій столичного метро (після проходження його останніх потягів). 

Тимчасово змінено організацію дорожнього руху шляхом заборони чи обмеження руху транспорту на окремих ділянках вулично-дорожньої мережі міста у 1,5-кілометровій зоні навколо НСК "Олімпійський" та інших локацій спортивних подій.

До 31 травня у зв’язку із перекриття Хрещатику відкрито рух із вулиці Трьохсвятительської через Михайлівську площу до вулиці Великої Житомирської та Володимирського проїзду.

Також введено тимчасове обмеження паркування на вулицях Михайлівській (від Михайлівської площі до Майдану Незалежності) та Володимирській (від Софійської площі до вул. Богдана Хмельницького).

Автобуси маршрутів №№ 24, 114 курсують трасою руху вихідного дня.

Як повідомляв УНН, у фіналі Ліги чемпіонів 26 травня на НСК "Олімпійський" у Києві зіграють англійський "Ліверпуль" і мадридський "Реал".

Додамо, "Ліверпуль" і "Реал" оголосили заявки на фінал Ліги чемпіонів.

Українські Національні Новини

Суспільство