ukenru
film-nosorig-olega-sentsova-peremig-na-kinofestivali-u-stokgolmi

Фільм "Носоріг" Олега Сенцова переміг на кінофестивалі у Стокгольмі

 • 32775 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Кримінальна драма "Носоріг" українського режисера Олега Сенцова здобула дві нагороди на міжнародному кінофестивалі у столиці Швеції Стокгольмі. Про це повідомляє УНН із посиланням на сайт фестивалю.

Деталі

Фільм Сенцова здобув головний приз Стокгольмського кінофестивалю — "Бронзового коня", яким нагороджують найкращу стрічку.

Виконавця головної ролі Сергія Філімонова визнали найкращим актором.

"Носоріг" став переможцем міжнародного фестивалю у Стокгольмі у номінаціях Best Film, а також Best Actor", — написав у Facebook Олег Сенцов.

Додамо

"Носоріг" — заснований на реальних подіях фільм про 90-ті роки в Україні. За сюжетом, колишній бандит згадує історію свого життя. З дитинства він добре знає, що треба бути сильним та жорстоким. Це перетворює його на безжального носорога. Бажаний злет виявляється падінням, в якому він втрачає себе і свою сім’ю. Але зустріч із незнайомцем дасть шанс усе змінити.

Головні ролі виконали: Сергій Філімонов, Євген Черников, Євген Григор’єв та Аліна Зєвакова. Оператор-постановник стрічки — відомий польський оператор Богуміл Годфрейув.

Зйомки відбувалися у Кривому Розі, Львові та Києві. Вони завершилися у грудні 2020 року.

Українські Національні Новини

Культура