ukenru
filatov-zayaviv-scho-diznavsya-informatsiyu-pro-rozsliduvannya-schodo-nogo-v-nabu-z-presi

Філатов заявив, що дізнався інформацію про розслідування щодо нього в НАБУ з преси

 • 12017 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Заступник голови Адміністрації Президента України Олексій Філатов прокоментував інформацію, яка з'явилася у ЗМІ, про розслідування НАБУ ймовірного незаконного збагачення щодо нього, вказавши, що дізнався про таке з преси. Про це він сказав журналістам у середу, передає кореспондент УНН.

"Я можу тільки підтвердити про те, що я знаю з преси. До мене НАБУ не зверталося. З преси я знаю, що якийсь хлопчина, пов'язаний з якоюсь партією "УКРОП", чи місцевим осередком, звернувся з якоюсь заявою, щось там порахував у моїй декларації, але, очевидно, не дуже фахово. Напевно, або замолодий, або не має великої юридичної практики, і якісь в зв'язку з цим зробив припущення. Напевно, НАБУ має якось реагувати. Але я від НАБУ ніякої інформації офіційним шляхом у вигляді запиту, ані іншим шляхом не отримував", - сказав він, відповідаючи, чи відома йому інформація щодо розслідування у НАБУ стосовно нього.

Раніше у ЗМІ повідомили, що НАБУ розслідує можливе незаконне збагачення заступника голови Адміністрації Президента України. Видання вказало, що "за даними ЗМІ, мова йде про Олексія Філатова, який обіймає посаду заступника голови Адміністрації Президента з липня 2014 року".

Українські Національні Новини

Політика