ukenru
ffu-zimoviy-zbir-natsionalnoyi-zbirnoyi-organizuvati-ne-vdalosya

ФФУ: зимовий збір національної збірної організувати не вдалося

 • 6940 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Зимовий збір національної команди з футболу не вдалося організувати через відмінності тренувальних циклів команд. Про це сказав перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко, передає УНН з посиланням на прес-службу ФФУ.

"Нашій головній команді якраз дуже потрібний був зимовий збір, який став би проміжним етапом підготовки до відбірного матчу чемпіонату світу проти Хорватії у березні 2017 року. І дуже приємно, що клуби з розумінням поставилися до цієї ідеї. Проте через значні організаційні проблеми, широку географію зборів та відмінності тренувальних циклів команд, в яких виступають кандидати до збірної, цього зробити не вдалося", - сказав він.

За словами першого віце-президента ФФУ, наступного року напередодні зимової перерви планується ретельно узгодити графіки підготовки клубних команд для того, щоби став можливим великий розширений спільний збір національної збірної України із залученням гравців молодших вікових груп, який дасть змогу передивитися велику кількість кандидатів, стандартизувати принципи підготовки та вимоги до гравців.

Нагадаємо, 24 березня 2017 року відбудеться відбірковий матч чемпіонату світу Хорватія-Україна.

Українські Національні Новини

Спорт